Dag 20
Blijf op de hoogte en volg Friesland
21 Februari 2020 | Senegal, Niaga
Vandaag van de zebra bar bij saint louis (Senegal) vertrokken naar lac rose, het roze meer. Na uitslapen en een lekker ontbijtje zijn we vertrokken. In de dorpen was van alles te zien, van lasserijen tot houtzagerijen en nog veel meer. Wat ook opviel waren de versierde vrachtwagens. De wegen waren in tegenstelling tot mauretanie stukken beter. De wegen lijken op die van nederland. De natuur is hier ook erg mooi. Om bij het roze meer te komen moesten we weer een stukje offroad. Eenmaal bij het meer leek het in eerste instantie niet roze te zijn. Toen we bij de waterkant kwamen was dit wel degelijk het geval. We hebben op een camping aan het meer onze tent opgeslagen en zijn klaar om te gaan slapen.
24 Februari 2020 - 08:29
Tjitze:
Mooie fotos weer mannen! -
24 Februari 2020 - 21:38
Opa En Oma Van De Reep :
Jongens, wat een geweldige ervaringen doen jullie op. Wij kijken naar de verslagen uit.
Zou er best bij willen zijn. Heel veel plezier met de komende opdrachten voor de stage.
Lieve groeten,
Opa Walter en oma Nel.